گوشی آب خورده و ۱۰ اقدام کاربردی برای احیاء آن
اگر گوشی شما ناگهان در آب افتاد یا بنا به هر دلیلی با آب تماس پیدا کرد و نگران هستید که برای آن مشکلی پیش بیاید، در این صورت چه باید کرد؟ در این شرایط برای احیاء گوشی خیس شده چه اقداماتی لازم و انجام ندادن چه اقداماتی ضروری است؟ مهمترین موضوعی که در این راستا باید به آن توجه کنید سرعت عمل بالاست! زمانی که گوشی شما بنا به هر دلیلی با آب تماس پیدا کرد، باید به سریعترین شکل ممکن عمل کرده و آن را از آب خارج کنید. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش نجات و احیا گوشی آب خورده در ۱۰ مرحله ساده بپردازیم؛ پس با ما همراه باشید.
بدیهی است که برای احیاء گوشی آب خورده باید به سرعت گوشیتان را از آب دربیاورید. ماندن گوشی در آب یا هر مایع دیگری در طولانی مدت باعث میشود که مایعات بیشتری به شکافها و درزهای گوشی نفوذ پیدا کند. یک سری اقدامات وجود دارد که باید در این موقعیت انجام دهید و یک سری کارهایی هم وجود دارند که به هیچ وجه نباید انجام دهید!
چه کارهایی را نباید برای احیاء گوشی آب خورده انجام دهیم:
گوشی را روشن نکنید.
گوشی را برای شارژ به دوشاخه وصل نکنید.
هیچ دکمه یا کلیدی را فشار ندهید.
به هیچ وجه گوشی را تکان ندهید، ضربات آرام یا محکم به گوشی وارد نکنید.
به هیچ عنوان سعی نکنید که با فوت کردن، آب را از گوشی خارج کنید. زیرا اینکار باعث میشود که آب به دیگر قسمتهای داخلی گوشی نفوذ کند و آسیبهای بیشتری وارد کند.
از وسایل خشک کن مثل سشوار استفاده نکنید– تاثیر این مورد هم درست مثل فوت کردن داخل گوشی است. بهعلاوه گرما میتواند آسیب بیشتری وارد کند.
با کلیک روی کلمه گوشی آب خورده همراه ما باشید تا شما را با این ۱۰ مرحله آشنا کنیم.